Despre Noi

Acasă

Despre noi

Cu ce ne ocupăm ?

Cine suntem noi ?

Haraua Cafe & Bistro este un loc fascinant și plin de farmec, care îmbină armonios atmosfera rustică cu elementele moderne, creând o experiență autentică și reconfortantă pentru toți cei care îl trec pragul. Aflat în inima orașului, acest local rafinat este o adevărată oază urbană, unde timpul pare să încetinească, iar clipele devin mai prețioase.

Cu o fațadă atrăgătoare, în tonuri calde de maro și lemn masiv, Haraua Coffee & Bistro îți deschide porțile către o lume a aromelor savuroase și a bunei dispoziții. Încă de la intrare, vei fi întâmpinat de mirosul îmbietor al cafelei proaspăt râșnite și de o muzică ambientală ce creează o atmosferă relaxantă.

Arome și zâmbete, totul la o ceașcă distanță.

Ingrediente Naturale
Bucătari calificați și Profesioniști
Ambianță plăcută
Preturi Accesibile
Play Video
100% Produse naturale

Avem grijă că masa ta să conțină ingrediente naturale și sănătoase.

Bucătari talentați

Localul nostru dispune bucătari talentați și bine instruiți.

Preparate autentice

Meniul nostru va oferă preparate autentice , care să va facă ziua mai frumoasă.

Băuturi pe alese

Fericirea sosește mereu după o băutură răcoritoare sau o cafea de dimineață.

De ce să veniți la noi ?

Oferim feluri de mâncare de sezon si Delicioase

Haraua Coffee & Bistro este locul perfect pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia, a lucra într-un cadru relaxant sau a te bucura de o lectură plăcută. Echipa noastră atentă la detalii se asigură că fiecare vizită este una memorabilă, iar atmosfera primitoare te va face să te simți ca acasă.

În plus, te vei bucura de decorul estetic și modern, care combină elemente tradiționale cu designul contemporan, creând o atmosferă autentică și reconfortantă.

Testimoniale

Recenzii

Andrei Tihon
Andrei Tihon
2023-07-20
Taco Burger Gourmet = dragoste la prima vedere/ gustare (recunoscut oficial de toată familia). Îl recomandăm tuturor, chiar dacă l-am păstra doar pentru noi.
Sæbastian
Sæbastian
2023-07-14
S'bâneadzâ Armânamea!
alesia
alesia
2023-07-09
foarte amabili, atmosfera minunata si frappe-uri foarte bune!
nicusor stancu
nicusor stancu
2023-07-09
Locație primitoare , meniu scurt și bine structurat . Produse de calitate , personal ambil , ambiant a plăcută . Sigur voi reveni !
Daniel Merritt
Daniel Merritt
2023-07-09
Really wonderful place to stop on a hot day, and very reasonably priced. The mint lemonade is great!
Alice K.
Alice K.
2023-06-27
Питали надежды позавтракать в этом заведении. Чтож, с утра ничего кроме 1 позиции омлета не оказалось в наличие. Вопреки фотографиям помещение оказалось маленькое, все столики из него вытащили на улицу, где с утра жарило солнце, а внутри оставили пару жердочек. В общем, пришлось уйти, поскольку для нас подобный расклад оказался неприемлемым....
Scroll to Top